• Aktualności

    Warszawa, 25 Maja 2016

    Przygotuj się na długi weekend!

    długi weekend

    Warszawa, 24 Maja 2016

    Konkurs na Dzień Mamy!

    konkurs

    Pobierz regulamin konkursu.

    Warszawa, 30 Kwietnia 2016

    „Gotowi na majówkę?”

    majówka

    „Gotowi na majówkę? Koniecznie przygotujcie dziś popołudniu chleb z naszej mieszanki i batony granola, a weekend będzie syty, smaczny i zdrowy! Zajrzyjcie do sklepów Auchan, Tesco, Alma i do drogerii Rossmann! ‪#‎zaskoczbliskichchlebkiem”

    Warszawa, 23 Marca 2016

    „MOC Z ZIAREN zapraszamy do udziału w konkursie”

    trening biegacza

    Warszawa, 01 Marca 2016

    Piszą o nas;)

    trening biegacza

    Warszawa, 25 Lutego 2016

    Międzynarodowa Konwencja FitStyle Winter 2016!

    konkurs

    O energię uczestników "Międzynarodowej Konwenci FitStyle Winter 2016" zadba Spiżarnia Babuni! Każda aktywna osoba otrzyma w zestawie startowym mieszankę do samodzielnego przygotowania batonów owsianych!:)

    Warszawa, 23 Lutego 2016

    Zapraszamy do udziału w konkursie!

    konkurs

    Więcej >

    Warszawa, 3 Lutego 2016

    Tłusty czwartek już jutro!

    Gotowi na jutrzejsze obżarstwo? Będą pączki domowej roboty? Tradycyjne, czy w wersji light?:)

    tłusty czwartek

    Warszawa, 21 Stycznia 2016

    Konkursu „Podwieczorek z dziadkami”

    konkurs

    Pobierz regulamin konkursu.

    Warszawa, 16 Stycznia 2016

    Pieczony kurczak w marynacie z Konfitury z pomarańczy Owocowa Rozkosz

    Wesołych świąt

    • Kurczak w całości, bez podrobów
    • 2 pomarańcze
    • Słoik Konfitury z pomarańczy Owocowa Rozkosz
    • 2 ząbki czosnku
    • 2 łyżki sosu sojowego
    • 2 łyżki masła
    • Sól i pieprz

    Z soku i skórki startej z pomarańczy oraz konfitury, sosu sojowego oraz przeciśniętego przez praskę czosnku sporządzamy marynatę mieszając dokładnie te składniki. Marynatą nacieramy kurczaka i odstawiamy w chłodne miejsce na godzinę. Po tym czasie pod skórę kurczaka wkładamy kawałki masła, mięso układamy w naczyniu żaroodpornym, przykrywamy i pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 st. C. Czas pieczenia należy uzależnić od wagi kurczaka. Około 1,5 kg kurczaka pieczemy zwykle niecałe 2 godziny. Na ostatnie pół godziny ściągamy przykrycie i pozwalamy skórce apetycznie się zezłocić.